FIENSV

Royal Gorilla 3kpl

Etusivu > K-18 > USA Feminisoidut siemenet

Royal Gorilla 3kpl
Royal Gorilla 3kpl
Royal Gorilla 3kpl
Tuotekoodi
FEM03036USA
EAN
8435523602097
Koko
1 g
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-3 pv
Toimituskulut alk.
25,60 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Royal Gorilla kannabis keräilysiemeniä 3kpl
Siementyyppi:Feminisoidut
THC:27%
CBD:Matala
Sato sisällä:500 - 550 gr/m2
Sato ulkona:550 - 600 gr/plant
Korkeus sisällä:90 - 160 cm
Korkeus ulkona:130 - 170 cm
Kukkimisaika:8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika:Lokakuun puoliväli
Geneettinen tausta:Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Tyyppi :Sativa 50% Indica 50%
Vaikutus:Rauhoittava, Selkeä
Ilmasto:Warm
Maku:Diesel, Hedelmä, Mänty, Pistävä, Suklaa

Risteyttäjät käyttivät Forum Cookies S1 -genetiikkaa Royal Cookiesin luomiseen

Royal Gorilla on ilman epäilystä eräs puhutuimmista yhdysvaltalaisista kannabis-lajikkeista pitkiin aikoihin ja se onkin niittänyt mainetta ympäri maata asiaan paneutuneiden harrastajien keskuudessa. Royal Gorilla syntyi kuitenkin täysin sattumalta. Kaksi yhdysvaltalaista kasvattajaa, Joesy Whales ja Lone Watie “loivat” lajikkeen, kun Joesyn Chem Sis -kasvit kehittyivät hermafrodiiteiksi ja pölyttivät hänen Sour Dubbinsa. Ei ole tarkkaan tiedossa mikä sai Lonien säilyttämään joitakin näistä siemenistä Joesyn heitettyä kasvit ja siemenet pois, mutta tiedossa sen sijaan on, että Lonie päätti myöhemmin antaa näille siemenille mahdollisuuden, kenties pelkästä uteliaisuudesta. Ja hyvä niin, sillä näistä siemenistä sai alkunsa mahtava Royal Gorilla nimellä tunnettu lajike!

Royal Gorilla: Sadonkorjuu palkittu, coffeeshop-luokan budi suoraan kotona

Heti kun näimme Royal Gorillan, olimme ihastuneita. Sen tiheät kukat kiiltelivät huurteisen hartsikerroksen alla ja täyttivät huoneen tunnistettavalla maanläheisellä makealla tuoksullaan. Testattuamme sen THC-pitoisuuksia, olimme ällistyneitä nähdessämme, että kukinnoissa oli keskimäärin 24-26 % THC:tä, ja joidenkin fenojen THC-pitoisuus oli jopa 30 %.

Alkuperäisen GG4:n tavoin Royal Gorilla tuottaa massiivisen tahmeaa kukkaa ja rentouttavia efektejä, jotka sulattavat huolet pois ja jättävät sinut sohvalle uponneena syvään, rentouttavaan transsiin. Emmekä me ole ainoita, jotka ovat vaikuttuneita, sillä Royal Gorilla voitti Highlife Cannabis Cupissa 1. sijan New Strains -kategoriassa sekä 3. sijan Indica-kategoriassa.

Sato ja kasvatustavat

Royal Gorilla ei ole lajike joka valitaan sadon vuoksi, ne nimittäin ovat sangen keskinkertaisia – fokus onkin tämän lajikkeen kohdalla määrän sijaan laadussa. Royal Gorilla kasvaa niin sisällä kuin ulkonakin, jossa se kasvattaa massiivia budeja ja upeita limenvihreitä lehtiä. Kiitos runsaan hartsintuotannon tämän lajikkeen lehtiä kuorruttaa reipas kerros hartsia, joka saa ne kimaltelemaan kauniisti auringonpaisteessa.

Vaikutukset

Tyypillisesti hyvin kasvatettu Royal Gorilla pääsee keskimääräisen THC-pitoisuuden suhteen 24-26% luokkaan, mutta erityisen huolella kasvatetut parhaat fenotyypit voivat nousta pitoisuuksissa vielä korkeammalle. Kuten luvutkin kertovat, on tämän lajikkeen savu erittäin jämäkkää tavaraa tarjoten uskomattoman rentouttavan kokemuksen – täydellinen ratkaisu chillailuun ja stressinpoistoon. Royal Gorilla erikoisuus on kuitenkin sen mainio tasapaino letkeän rentouden sekä piristävän ja iloisen pilven kesken. Royal Gorilla voimakkuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille lääkekannabiksen käyttäjille, jotka tarvitsevat voimakkaampia lajikkeita oireiden tai vaivojen lievittämiseen.

Genetiikaltaan Royal Gorilla on hybridi 50%-50% indica/sativa-hybridi, ja sen maussa on aistittavissa maanläheisiä ja makeita sävyjä, joihin yhdistyy männyn ja sitruunan aromeita. Maun puolesta kyseessä on ensiluokkainen maisteluyrtti, joka ei jätä kylmäksi nirsoimpiakaan kannabisharrastajia.

Tämän lajikkeen vyöllä on useita kansainvälisiä palkintoja, tärkeimpinä 2014 Cannabis Cup ja 2015 World Cannabis Cup, jossa mukaan tarttui voitto kategoriassa paras hybridi.

Jos pointti ei vielä aiemman tekstin perusteella selvinnyt, niin Royal Gorilla on ensiluokkainen hybridi, jonka fanipohja kattaa koko maailman. Tämä lajike on kokeilemisen arvoinen kelle tahansa kasvattajalle.

 

tech
tech
Mania33-Verkkokauppa
Tmi M Niskanen
Kuusikkotie 1 B
FI-86900, Pyhäkumpu
Ol
FINLAND
puh. 045 6307292
info(at)mania33.com
Y-tunnus: 1493272-2