FIENSV

Royal CBG Automatic 3kpl

Etusivu > K-18 > Keräily siemenet RQS

Royal CBG Automatic 3kpl
Royal CBG Automatic 3kpl
Royal CBG Automatic 3kpl
Tuotekoodi
CBD05024S
EAN
8435523610825
Koko
1 g
Saatavilla
Varastossa
Toimitusaika alk.
1-3 pv
Toimituskulut alk.
32,70 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Royal CBG Automatic kannabis keräilysiemeniä 3kpl
Siementyyppi:CBG
THC:0,09%
CBD:Korkea
Sato sisällä:350 - 450 gr/m2
Sato ulkona:30 - 50 g/plant
Korkeus sisällä:80 - 90 cm
Korkeus ulkona:80 - 100 cm
Kukkimisaika:7 viikkoa
Sadonkorjuuaika:9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Geneettinen tausta:Goliat Auto x high CBG Strain
Tyyppi :75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
Vaikutus:Selkeä
Ilmasto:Kylmä
Maku:VaniljaCBG:6 - 8%

Royal CBG Automatic: Huima Annos Kannabigerolia

Royal CBG Automaticia voisi kuvata uudeksi virstanpylvääksi RQS siemenvalikoimassa, sillä lajikkeen CBG-pitoisuus on kirkkaasti korkein koko tarjonnassamme. Tämän uudehkon ja jännittävän kannabinoidin ohella profiilia täydentää tuhti annos CBD:tä, mutta THC:n määrä on niin alhainen, ettei sillä ole käytännössä merkitystä. Voit siis nauttia Royal CBG Automaticin budista ilman päihdyttävää pilveä.

Royal CBG Automaticin ainutlaatuiset kannabinoidit ovat perua Goliat Autolta ja CBG-pitoiselta lajikkeelta

Näin erikoiseen profiiliin pääsemiseksi jalostajamestarimme valitsivat huolella risteytettävät lajikkeet, joiden ominaisuuksia lopputulokseen haluttiin. Goliat Auto tarjosi soppaan korkean CBG-pitoisuuden ja nopean ja luotettavan kasvun, jonka kylkeen risteytettiin tehokkaan autoflowerin genetiikkaa. Jalostustyön valmistuttua Royal CBG Automaticin perimästä noin 75 % tulee sativalta, 20 % indicalta ja loput 5 % ovat ruderalista.

Royal CBG Automaticin vaikutukset ja maku

Lajike sisältää 6–8 prosenttia CBG:tä, korkean CBD-pitoisuuden ja vain noin 0,09 % THC:tä. Profiilista johtuen Royal CBG Automaticin vaikutukset ovat kirkkaita ja selväpäisiä, eivätkä uhkaa toimintakykyä. Lajiketta voi poltella vaikka koko päivän olon rauhoittamiseksi, mielialan piristämiseksi tai fyysisten vaivojen suitsimiseksi.

CBG, CBD ja monipuolinen terpeenikokoelma synergiassa edistävät tyytyväistä oloa ja buustaavat luovuutta. Mainitsemisen arvoinen on myös lajikkeen makuprofiili, sillä vaniljaa ja multaisia vivahteita sisältävä elämys on autofloweriksi poikkeuksellisen makea.

Royal CBG Automaticin kasvattaminen

Nopeana ja kompaktina lajikkeena Royal CBG Automatic soveltuu erinomaisesti kasvattajille, jotka haluavat kasvattaa matalalla profiililla suuren kasvimäärän pienessä tilassa. Sisällä Royal CBG Automatic jää noin 80–90 sentin paikkeille, eli lajike istuu erinomaisesti myös pienempiin kasvatustelttoihin tai vaatekaapista muokattuun kasvatustilaan. Satoa sopii silti odottaa kiitettävästi, sillä neliömetriltä on mahdollista saada 350–450 grammaa budia vain 9–10 viikon kasvatuksen jälkeen.

Ulkona huippukorkeus asettuu metrin paikkeille, mutta alhaisen stressin kasvunmuokkausta käyttämällä tätä voi pudottaa alaspäin. Lajike sietää hyvin erilaisia ilmasto-oloja ja kukoistaa myös viileämmässä. Ulkona satoa sopii odottaa 30–50 grammaa per kasvi.

tech
tech
Mania33-Verkkokauppa
Tmi M Niskanen
Kuusikkotie 1 B
FI-86900, Pyhäkumpu
Ol
FINLAND
puh. 045 6307292
info(at)mania33.com
Y-tunnus: 1493272-2